Gr/En
Πρόσωπο

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Η βάση κάθε φροντίδας!

Η επιδερμίδα σας είναι ένα ζωντανό όργανο. Ολοένα αλλάζει και εξελίσσεται. Σε διαφορετικές εποχές του χρόνου και της ζωής σας αναζητά διαφορετικά στοιχεία φροντίδας. Η βάση όμως για όμορφη επιδερμίδα είναι ίδια για όλους. Ξεκινά με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ώστε η επιδερμίδα να μπορεί να αντλήσει στοιχεία μέσα από τον ίδιο τον οργανισμό. Και φυσικά ένας βαθύς καθαρισμός του προσώπου σε κάθε αλλαγή εποχής από επαγγελματίες αισθητικούς είναι εξίσου σημαντικός και απαραίτητος ώστε να εμποδίσουμε κάποιους από τους παράγοντες που επηρεάζουν το δέρμα μας.

Με τον καθαρισμό προσώπου προσδιορίζουμε τον τύπο και την κατάσταση της επιδερμίδας και με την κατάλληλη αγωγή εμποδίζουμε σε ένα βαθμό μερικά από τα σημάδια πρόωρης γηράνσεως της επιδερμίδας.

Catiovital Mary chor
Καθαρισμός πολυτελείας χωρίς ατμό, σε συνδιασμό με τον ιονισμό, την οξυγώνωση και το χαλαρωτικό μασάζ βοηθούν το δέρμα να ενυδατωθεί και να καθαρίσει τέλεια, αποκαλύπτωντας την εσωτερική ομορφιά του.

Beute Neive, Guinot
Τα απαλά οξέα φρούτων δημιουργούν ένα καινούργιο δέρμα Η επιδερμίδα αποτελείται από 30 κυτταρικά στρώματα. Τα επιφανειακά στρώματα τείνουν να γίνονται ξηρά και να προκαλούν απώλεια λάμψης στην επιδερμίδα. Με την εφαρμογή μιας θεραπείας «πήλιγκ» με οξέα φρούτων, είναι δυνατόν να απομακρύνουμε απαλά τα νεκρά κύτταρα και να αποκαλύψουμε ένα στρώμα γεμάτο υγιή, νέα κύτταρα. Στο τέλος της θεραπείας, απλώνεται η μάσκα Clarimasque με καθαρή βιταμίνη C και βιταμίνες, για πλήρη αναζωογόννηση και λεύκανση της επιδερμίδας σας.

Το αποτέλεσμα πήλιγκ αποκαθιστά τη λάμψη και αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει Μια θεραπεία Beute Neuve ή ακόμα καλύτερα μια σειρά από τρεις θεραπείες, θα απομακρύνουν αυτά τα περιττά κύτταρα και θα βοηθήσουν το δέρμα να αναπνεύσει. Η κυτταρική ανανέωση επιταχύνεται και θα ανακαλύψετε μια δροσερή επιδερμίδα, πιο όμορφη και πιο λαμπερή.

HYDRADERMIE, GUINOT
Ο ιονισμός κάνει τις θεραπείες ακόμη πιο αποτελεσματικές.

Η HYDRADERMIE, μια εξαιρετική θεραπεία για λαμπερό δέρμα, είναι η καρδιά της εμπειρίας των ινστιτούτων GUINOT. Σχεδιασμένη για την αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς του δέρματος, η θεραπεία αυτή είναι εξατομικευμένηυ ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας , είτε αυτό είναι κανονικό, λυπαρό, ξηρό ή ευαίσθητο, είτε πρόκειται για ώριμη επιδερμίδα.

HYDRADERMIE LIFT
Η θεραπεία λίφτιγκ με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

Η HYDRADERMIE LIFT, είναι μια θεραπεία λίφτιγκ που τονώνει το δέρμα, με το να γυμνάζει σε βάθος τους μυς. Οι μυς αποκτούν την χαμένη τους τόνωση, ενεργοποιήται η κυτταρική δραστηριότητα, και τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανορθώνονται. Στο τέλος της θεραπείας, το πρόσωπό σας δείχνει νεανικό, ήρεμο και αναζωογονημένο. Δοκιμάστε το τεστ του καθρέφτη και θα δείτε τη διαφορά. Συνίσταται σαν πρόγραμμα 3 θεραπειών. H HYDRADERMIE LIFT κάνει το πρόσωπό σας νεότερο... χωρίς ενέσεις.

HYRADERMIE – Deluxe, Guinot
Η πιο δραστική ενυδάτωση και σύσφιξη γιατί συνδιάζει την κορυφαία Hydradermie και την Hydradermie Lift σε μία θεραπεία!

HYDRADERMIE – Lift ματιών
Αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών
Για μάτια που δείχνουν νεότερα, η αισθητικός σας, σας προσφέρει αποτελεσματική λύση. Η HYDRADERMIE LIFT ΜΑΤΙΩΝ, δουλεύει τους μυς γύρω από την περιοχή των ματιών για να τους τονώσει και να τους διεγείρει. Στο τέλος της πρώτης θεραπείας, οι λεπτές γραμμές έχουν εμφανώς μειωθεί και τα μάτια σας δείχνουν νεώτερα.

ΒΙΟΜΟΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ - Dr. Kleanthous με υπερήχους SBBL
Αυτά τα βιομόρια βοηθάνε το δέρμα στο να αξιοποιεί καλύτερα το φυσικό δυναμικό της κυτταρικής διαίρεσης και ταυτόχρονα συντελούν ώστε να παράγονται πάλι αυξημένες ποσότητες κολλαγόνου και ελεστίνης. Η αγωγή γίνεται με εντελώς φυσικό και αποεκτό τρόπο και το αποτέλεσμα, που αποδεδειγμένα διαρκεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένα κατά πολλά χρόνιανενικότερο δέρμα.

2B - Βαθύ βιολογικό peeling
Για την πρόληψη της κυτταρική γήρανσης και τη διατήρηση της λάμψης της επιδερμίδας.
Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα peeling που έχουν αποτέλεσμα μόνο στην επιφάνεια του δέρματος, το Bio Peeling ενεργοποιεί την διαδικασία απολέπισης μέσα από το δέρμα. Εκείνοι που έχουν ώριμο δέρμα, για την επανόρθωση της φθοράς του χρόνου. Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίες με λιπαρό δέρμα ή επιρρεπές στην ακμή για χρήση στο πρόσωπο ή στο σώμα.
Το θαυμάσιο αποτέλεσμα είναι μια αγωγή ομορφιάς με άμεσα αποτελέσματα.

Red Light – Το κόκκινο φως
Η Φωτοανάπλαση εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος, σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, χωρίς να ερεθίζει. Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

Lifting – C
Μικρορεύματα με ευεργετικά αποτελέσματα σύσφιξης. Μεγαλώνοντας ελαττώνεται η δραστηριότητα των κυττάρων. Το Lifting C αυξάνει τη δραστηριότητα αυτών των κυττάρων στο δέρμα και στους ιστούς των βαθύτερων μυών. Ξαναενεργοποιεί τους μύες (ζυγωματικούς – μασητήρες) και ανορθώνει χαλαρωμένα μάγουλα και διπλοσάγωνο, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την αιμάτωση.

AROMATOTHERAPY
Ανακαλύψτε μια ήρεμη ομορφιά με αυτή τη μοναδική μέθοδο που συνδιάζει τα οφέλη των αιθέριων ελαίων με τις τεχνικές μασάζ κατά του άγχους και της έντασης και με την ειδικά φτιαγμένη μάσκα που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες ομορφιάς. Η AROMATIC συνίσταται σαν «γρήγορη, τονωτική» θεραπεία ή σαν σειρά περιποίησης με τρεις θεραπείες.

Η πιο αποτελεσματική θεραπεία για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση του προσώπου σας.
Η Hydradermie, μία εξαιρετική θεραπεία για λαμπερό δέρμα, είναι η καρδιά της εμπερίας των ινστιτούτων GUINOT. Σχεδιασμένη για την αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς του δέρματος, η θεραπεία αυτή είναι εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας, είτα αυτό είναι κανονικό, λιπαρό , ξηρό ή ευαίσθητο, είτε πρόκειται για ώριμη επιδερμίδα